Laugnes Opvisning fylder 10 år, og vores Protektor H.K.H. Prinsesse Benedikte 75 år, dette markeres med en stor særudstilling på Koldinghus.

Laugnes opvisning har I samarbejde med Håndværkerforeningen København arrangeret en tur den 07 september til Koldinghus for at se udstillingen ”Prinsesse af tiden”, og du har mulighed for at komme med.

Der er arrangeret en guidet rundvisning i den store særudstilling.

En del af udstillingen sætter fokus på Laugenes Opvisning, som Prinsessen er protektor for, og flere af Håndværkerforeningens medlemmer deltager med genstande på udstillingen.

Nogle af dem kan du, helt eksklusivt, møde på busturen til Kolding, hvor de fortæller om deres håndværk. Du vil kunne møde Initiativtager Johnnny Alexander Wichmann, Jeppe Denker Fra Dahlman 1807, Guldsmed Bodil Binner og Jan Michael Strømberg fra Wichmann Couture.

Du kan læse mere om arrangementet her: https://hfk.dk/aktivitetscenter/?event=215

Prisen for at deltage er 500 kr. pr. person inkl transport og en dejlig frokost. NB: Særpris på 250 kr. hvis man er medlem af Håndværkerforeningen.

For at deltage skal du kontakte Theresa@hfk.dk senest den 30. august 2019. Det er bindende tilmelding og et begrænset antal pladser.

Vi håber på at se jer til en smuk og helt unik oplevelse forinden den kommende opvisning til november.

Share This