KOPENHAGEN FUR

Kopenhagen Studio
KiCK, Fredericiagade 21, 1310 København K
www.kopenhagenfur.com

Kopenhagen Fur – Laugens Opvisning 2017
[envira-gallery id="26344"]

I hjertet af København etablerede Kopenhagen Fur i juni 2013 det kreative kraftcenter KiCK. KiCK står for Kopenhagen Internationale Center for Kreativitet. KiCK’s formål er at bygge bro mellem pels- og modebranchen. Ved at gå forrest i udviklingen af pelsmode, ønsker KiCK at medvirke til at skabe dynamik og vækst indenfor modeindustrien og indenfor kreative erhverv. Vi ønsker at være et succesfuldt eksempel på, hvordan kreative kompetencer kan forenes med et kommercielt mindset. Det er KiCK’s vision at vokse og udvikle sig til at blive det mest toneangivende kompetencecenter globalt indenfor udvikling, kreativitet og kommercialisering af pels og mode.

KiCK består af 3 forretningsdivisioner: Kopenhagen Nexus, Kopenhagen Studio og Kopenhagen Fur Fab.

Kopenhagen Nexus er den kommercielle platform, der bygger bro mellem mode- og livsstilvirksomheder. Med et globalt perspektiv, ønsker Kopenhagen Nexus at medvirke til at kommercialisere pels indenfor bestående modebrands. Med kompetencer indenfor analyse, strategi- og forretningsudvikling er det vores opgave, at skabe omsætnings- og indtjeningsvækst for os og vores samarbejdspartnere.

Kopenhagen Studio udgør de kreative kompetencer i KiCK. Kopenhagen Studio har siden etableringen i 2005 været primus motor i udviklingen af pelsmode. Kopenhagen Studio inviterer modehuse, andre kreative erhverv, samt unge designere og designstuderende til at udvikle nye ideer, designs og teknikker for anvendelse af pels. Kompetencerne i Kopenhagen Studio består af nogle af verdens dygtigste buntmagere og skræddere, der sammen med husets øvrige ressourcer tilfører håndværksmæssig kunnen til de kreative idéer.

Kopenhagen Fur Fab promoverer og administrerer Kopenhagen Furs pelsstyle-arkiv, som i dag er verdens største af sin art. En digital og interaktiv platform viser styles og kreationer som igennem tid er skabt af designere og modehuse i samarbejde med Kopenhagen Fur. Pelsene udlånes til modemagasiner, modeshows, TV, film, musikvideoer og events over hele verden. Sideløbende med ansvaret for vores stylearkiv varetager Fur Fab alle interne og eksterne events og arrangementer, som involverer KiCK.

Udover at KiCK huser alle Kopenhagen Furs mode og kreative kompetencer, er brancheorganisationen Dansk Mode & Textil også en del af KiCK. Dansk Mode & Textil er brancheorganisation for mode- og tekstilindustrien i Danmark, og repræsenterer med sine ca. 350 medlemmer en bred vifte af danske modevirksomheder.

KiCK har til huse i det fredede A.N. Hansens palæ fra 1835 på hjørnet af Bredgade og Fredericiagade i København.

Palæet er fornylig blevet nænsomt og elegant restaureret med ypperlig respekt for palæets historie. Det er respektfuldt indrettet med moderne dansk design. Palæet fremstår i dag næsten majestætisk med et moderne tvist.

KiCK’s domicil i Fredericiagade er en æstetisk og inspirerende oplevelse, der klart er værd at unde sig selv at opleve.

Share This