Intercoiffure Danmark

Deltagere i 2012:

Line Bombolt
Steen Frank
Karen Kjærgaard
Kim Tonnesen
Rikke Capaldi
Ole Wagner
Betina Frank
 
www.intercoiffure.dk

L’Association Internationale des Maîtres Coiffeurs de Dames (ICD) blev grundlagt i 1925 i Tyskland af frisører fra Danmark, Schweiz, Tyskland, Frankrig og England. I 1930 oprettede Frankrig sin egen sektion. Efter 2. verdenskrig, tog den berømte GUILLAUME Intercoiffures skæbne i sine hænder og hans efterfølgere i spidsen for organisationen blev John Pfeil, Alexandre de Paris og Maurice Franck.

Målsætninger På Verdenskongressen i Berlin i september 2000, blev formandskabet overdraget til Mr. Klaus Peter Ochs, som klart har defineret sine mål for Intercoiffures fremtid:

  • Øge antallet af medlemmer og samtidig bevare Intercoiffures filosofi – inden for de næste 3 år at vokse til 4.000 medlemmer i 50 lande.  
  • Med udgangspunkt i »Guillaume Foundation«, at fremme og udvikle aktiviteterne i Young Intercoiffure.  
  • Bevare og udvikle samarbejde og venskab indenfor hår industrien under overskriften ”international kvalitet”.   Den Internationale Struktur Det venlige og professionelle forhold mellem sektionerne på de fem kontinenter indestår for kontinuiteten i vores organisation.

Udvekslinger mellem Europa, Asien, Amerika, Australien og Sydafrika er en af Intercoiffures stærke sider og udviklingen at dette er i alles interesse.

Hvert fjerde år afholdes en verdenskongres skiftevis i Amerika, Europa eller Asien. Dette er den ideelle mulighed for medlemmerne til at mødes og få masser af ny kreativitet. På nationalt plan har hver region og hvert land sine egne aktiviteter – som f.eks. årlige kongresser, seminarer, workshops mv.      

Talent og Kreativitet i Intercoiffure Intercoiffures internationale kunstneriske team arbejder jævnligt sammen med tidens kendte modedesignere og 4 gange årligt kreerer Intercoiffure en eksklusiv Collection: Spring / Summer og Autumn / Winter. To finder sted i Paris og to on location rundt om i verden. Hvert medlem i hele verden får tilsendt en cd med disse kreationer fra Paris.

 

 

2012
[oqeygallery id=69]
 

     
Share This