Pia Christensen

Gothersgade 54 Baghuset 2. sal.
1123 København K
Tlf: 20132696

www.pia-christensen.dk

Pia Christensen er uddannet buntmager.
 
Hun er specialist og ikke mindst perfektionist til fingerspidserne, når det gælder skræddersyede pelse i kompromisløs kvalitet. Passionen for pelse har altid ligget i generne, og interessen for pelse har hun haft siden barndommen, hvor hun voksede op inden for faget.
 
 Hendes far – buntmagermester Nels Erichsen – lærte hende håndværket, og hun arbejdede for ham i 8 år. I samme periode tog hun en 3-årig uddannelse hos ham til buntmager og blev honoreret med en bronzemedalje samt legater for sit flotte resultat. Derudover har hun en uddannelse fra Københavns Tilskærerakademi.
 
 Pia Christensen arbejder ud fra en stærk filosofi om design, kvalitet og knowhow. Alt går op i en højere enhed, når hun designer og skræddersyer en pels i tæt samarbejde med kunden.
 
Pia Christensen har allerede slået sit navn fast i den danske modebranche, bl.a. gennem sit samarbejde med Birger Christensen, Noir, Annhagen, samt centrale skikkelser i modebranchen. Pia Christensen sidder i bestyrelsen for Buntmagerlauget. Derudover har hun de seneste 9 år været involveret i den årlige kåring af Den Gyldne Pelsnål.

 

 [doptg id=”18″]

©Fotograf Allan Bjerre – www.openyoureyes.dk

Share This